Kачество

Бебешки Храни Humana, произведени в Германия под стриктен контрол

Продукти

Продукти създадени с любов от експерти с доказан опит

Бебешки Храни Humana

Повече от 60 години опит в производството на формули и гарантирано немско качество

НАТУРАЛНОСТ

Хумана – нежна и щадяща обработка, в хармония с природата

Нашето мляко се произвежда от 29 фермери в радиус от 50 км. от завода, които са част от млекопреработвателната кооперация на Humana – семейни ферми, които познаваме от поколения. Те ни доставят само мляко с най-добро качество, за да Ви предложим първокласни бебешки храни.

Хумана използва единствено внимателно подбрани и проверени съставки без наличие на оцветители и консерванти. Подлагаме продуктите на изключително нежна и щадяща обработка, тъй като целим да Ви предоставим максимално чисти и здравословни храни.

В Humana избирате сред богато разнообразие от бебешки храни с изключително апетитни формули, благодарение на които всяко дете може да открие любимия си вкус. Нека малкият лакомник се храни пълноценно и се наслаждава на всяка лъжичка.

Знаем, че се стремите Вашето бебе да получи най-доброто по отношение на храната. За да Ви бъдем възможно най-полезни, Хумана ще Ви запознае с няколко прости указания как детето едновременно да хапва вкусно и да се развива правилно.

Важен съвет

Кърменето е добрият и естествен начин за хранене на бебето, особено през първите 6 месеца. Кърмата съдържа оптималният хранителен състав, осигуряващ всичко необходимо, предпазва от нежелани инфекции и алергии, както и поддържа връзката между майката и детето. Важно е диетата Ви в периода на кърмене да бъде разнообразна и балансирана. Моля, консултирайте се с Вашия лекар или акушерка относно правилния метод на кърмене. Те ще ви помогнат със съвети, както за кърменето, така и за поддържане на лактацията.
Ако не сте в състояние да кърмите по каквато и да е причина, намерете и използвайте подходящата за Вашето бебе млечна формула. Ако решите да спрете кърменето или започнете да дохранвате бебето с млечни формули, това може да намали количеството на кърмата и то да не се възобнови отново. Моля, консултирайте се с Вашия педиатър или акушерка преди да стартирате използването на млечни формули за кърмачета. Не на последно място е важно да се отбележи, че кърменето е и най-евтиния начин на хранене и използването на млека за кърмачета носи допълнителна финансова тежест. За здравето на вашето бебе, следвайте много стриктно инструкциите по приготвяне, използване и съхраняване на млякото за кърмачета, обозначени върху етикета на продукта. Неправилната употреба може да доведе до неблагоприятни последици за здравето.

Не желая да получавам този съвет в бъдеще